main fair

Бенефити


Предности и бенефити од закупот на виртуелна канцеларија на Скопски Саем

  • Едноставен процес на закуп со ниски месечни трошоци
  • Заштеда на време и средства, како и на барање на деловен простор со потребна канцелариска опрема и инфраструктура (компјутер, телефон, интернет)
  • Присуство на рецепционер со професионално одговарање на повици и нудење на Вашите услуги
  • Ваш телефонски број, е-пошта, факс број и адреса на Вашата фирма во центарот на Скопје
  • Користење на единствена инфраструктура на Скопски Саем, со изнајмување на сала за состаноци и Конгресен Центар (Бизнис и Дипломатик сала, Фоаје, Винотека, Event сала, Компјутерска училница)
  • Со шест месечен и годишен закуп на Виртуелна Канцеларија, корисниците добиваат едно бесплатно користење на Дипломатик или Бизнис сала, и пожелба на корисникот и договор со Скопски Саем, ние можеме да поканиме фирми од Македонија кои корисникот на Виртуелна Канцеларија смета дека се потенцијални за остварување на соработка
  • Во соработка со Скопски Саем преку изнајмување на Виртуелна Канцеларија, Вие значително ќе ги намалите трошоците во водењето на Вашиот бизнис, со тоа што ќе имате на располагање адреса во центарот на градот, нашата постојна инфраструктура како и нашето долгогодишно искуство во областа на менаџментот.

 

 

 

Новости