Соработници

Paul_Sudnik

Д-р Пол Судник – Д-р Пол Судник - Независен консултант за Маркетинг и ПР, Велика Британија (www.paulsudnik.com)
Robert Lauterborn
Проф. Д-р Роберт Ф. Лотерборн
– Професор во пензија од областа на Маркетингот на Универзитетот на Северна Каролина во Chapel Hill, САД (www.rlauterborn.com)

 

branislava_jovanovska
Бранислава Јовановска
– претставник на BSI – Менаџмент Системи во Македонија
Sam_Vaknin


Д-р Сем Вакнин
– Меѓународен Аналитичар и Колумнист

Kokan_Grcev Кокан Грчев, професор на Универзитетот Американ Колеџ, Факултет за архитектура и дизајн


 

Новости