Преглед

Метрополис Арена, со површина од 4.300 m2 и извонредна акустика на просторот за повеќенаменска употреба нуди огромен број можности за организирање на: саеми, големи компаниски забави, меѓународни конгреси, конвенции, бизнис средби, забавни, музички, спортски и други манифестации.

Метрополис Арена има можност да прими 9.000 посетители за стоење, за седење 2.450 седишни места од кои 2.100 во просторот на партерот и 350 места за седење на самата галерија, издигната на височина од 4 метри над самата површина на халата, како и 100 m2 наменети за сценски простор, каде што може да се смести бина.

360° преглед на Метрополис Арена

**За преглед на видеото потребно е да имате инсталирано Quick Time додаток за вашиот веб прелистувач. Користете го глувчето за да се движите низ Метрополис Арената, а Shift-приближување, Ctrl-одалечување.

** Превземете го Quick Time


           



           



           




Прочитајте за нашите слични проекти: Конгресен центар , Еко енергетика , Ера сити , Скопски саем
 

Новости