Магацини

*Движете го покажувачот над круговите во планот за да добиете дополнителни информации

Магацин

Површина: 36m2
Фирма : Магацин Винотека

Магацин

Површина: 55m2
Фирма : Ресторан Казабланка

Винотека

Површина: ...
Аплицирајте

Магацин

Површина: 47.7m2
Фирма : СОНИ

Магацин

Површина: ...
Фирма : Скопски Саем магацин

Магацин

Површина: 57m2
Фирма : ДУБРИВКИЊА

Магацин

Површина: 100.8m2
Фирма : ДУБРИВКИЊА

Магацин

Површина: 128m2
Фирма : СМАРТ МЕДИА ПРИНТ СОЛУШНС

Магацин

Површина: 74m2
Фирма : СМАРТ МЕДИА ПРИНТ СОЛУШНС

Магацин

Површина: 202m2
Аплицирајте
Rented (not available)
Free for rent (apply)
Congress Centre services (apply)
 

Новости