Еко Иднина

soncne-celiceСо иновативен, професионален пристап и општествено одговорни активности, би сакале да ги снабдиме нашите корисници со струја. Нашата цел е да станеме инкубатор на знаење и технологија иницирајќи ги еколошките и економските извори на енергија. Мислењето на подобра иднина бара акција денес. Ова нè води во потрага на сите потенцијални бизнис партнери, кои би можеле да придонесат кон "позелено" општество.
     
Еко Енергетика Македонија е нашиот почетен проект, но ние постојано ќе бидеме во потрага на слични бизнис можности во други земји.

 

Новости