Општи информации за ТЕХНОМА 2018 и ГРАДЕЖНИШТВО 2018

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА САЕМИТЕ

• 24-28.10.2018

 

РАБОТНО ВРЕМЕ НА САЕМИТЕ 

• Работното време за посетители е од 10:00-19.00 часот
• Работното време на ден 28.10.2018 е до 16:00 часот


 
РЕДОВНИ ВЛЕЗНИЦИ
• Редовни влезници за саемот може да се купат во билетарите на главниот влез во ВИП Арена Борис Трајковски.
• Цената на редовната влезница изнесува 80,00 денари, а за групна организирана посета на ученици 40 денари.

 

ONLINE ПРОДАЖБА НА КАРТИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА САЕМОТ

Скопски саем за прв пат оваа година овозможи online продажба  карти за посетители, почнувајќи од 10.10 на www.karti.com.mk  и на www.mktickets.mk.
Посетителите кои ќе купат online карти ќе влегуваат на саемот преку брза лента избегнувајќи ги редиците на каса.

 

Новости