main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

04.12.2013 - Соопштение за јавност

СКОПЈАНИ ПО ТРЕТ ПАТ ЌЕ УЖИВААТ ВО ВИНО СО ДОБРА МУЗИКА МАКЕДОНИЈА СТАНУВА СИНОНИМ ЗА ДОБРО ВИНО Еден цитат од роман на Гоце Смилевски вели: "Животот е премногу сложен и тежок, па единствената утеха ни е убавината". А што асоцира на убавина, ако не: вино, дружење, музика, уметност...? Винскиот фестивал во организација на Скопски саем, ја слави т...

Превземи ја целата информација2014   |   2013   |   2012   |   2011


 

Новости