main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

ВИНСКИ ФЕСТИВАЛ 2012

Времетраење:12.12.2012 - 15.12.2012

Зошто Wine Fest во Скопје?

 • Квалитетно организиран настан кој ја промовира винската култура во земјава и пошироко
• Фестивал достоен за развој и негување на култот кон виното
• Зголемување на семејството на вински ентузијасти, љубители на доброто вино и уживателите на квалитетни и единствени алкохолни пијалоци

Бенефити за учесници

 • Овозможување на учесничите да се претстават на поуникатен начин пред широката публика  со што доаѓа до директна продажба на нивните производи
• Можност за дегустација на повеќе производи и истовремена споредба на квалитетот и вкусот
•Ефективен спој на забавното со корисното - задоволни учесници и задоволни посетители
•Размена на искуство и контакти со винариите од регионот

Музичка програма:
2014   |   2013   |   2012   |   2011


 

Новости