main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

СКОПЈЕ ТРАВЕЛ МАРКЕТ Е НАМЕНЕТ ЗА:

- Туристички агенции и туроператори од земјава и странство
- Сопственици на хотели, ресторани, кампови и други туристички објекти
- Стручни и професионални организации и здруженија
- Потенцијални инвеститори во туристичка индустрија
- Туристички организации и асоцијации
- Авиокомпании
- Туристички транспортни компании
- ХОРЕКА
- Држави и министерства за туризам, економија и образование
- Државни агенции за туризам
- Туристичко-угостителски комори
- Хардверска и софтверска поддршка во туризмот
- Општини
- Други видови на туризам: спортски, лов, риболов, наутика, етно, казино, вински, ...
- Образовни институции
- Медиуми
- Домашна и странска публика2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011


 

Новости