main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

СКОПЈЕ ТРАВЕЛ МАРКЕТ Е НАМЕНЕТ ЗА:
- Туристички агенции и туроператори од земјава и странство
- Сопственици на хотели, ресторани, кампови и други туристички објекти
- Стручни и професионални организации и здруженија
- Потенцијални инвеститори во туристичка индустрија
- Туристички организации и асоцијации
- Авиокомпании
- Туристички транспортни компании
- ХОРЕКА
- Домашна и странска публика
- Држави и министерства за туризам, економија и образование
- Хардверска и софтверска поддршка во туризмот
- Стопански комори
- Општини
- Образовни институции
- Медиуми

РАБОТНА ПРОГРАМА2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011


 

Новости