main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Транспорт и логистика

Меѓународен саем за транспорт и логистика

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

САЕМ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2011:

Свеченото отварање на саемот ќе биде во среда на 05.10.2011 година во 11.00 цасот во Метрополис арена.
Работно време за посетителите е од 10.00 - 18.00 часот.
Цената на влезницата на саемот ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2011 изнесува 120 денари.
Цената за организирана групна посета изнесува 20 денари.

Времетраење:05.10.2011 - 08.10.2011

images/EditorImages/Skopje_Fair/Mixed_InText/International Skopje Trade Fair on Consumer Good

ПРИЧИНИ ЗОШТО ЗА УЧЕСТВУВАТЕ НА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2011

 - Промовирајте ги своите услуги пред пошироката деловна публика
- Направете директен контакт на едно место со компании заинтересирани за вашите услуги
- Зголемете ја директната продажба и можностите за продажба
- Откријте нови можности во транспортно-логистичкиот сектор
- Сретнете се и соберете искуства од водечките логистички компанииТранспорт и логистика – НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА

Интервју со Даниела Глигоровска, извршен директор: Потребна е и саемска промоција на транспорните и логистичките компании

Транспорт и логистика 2011 – Проспект
Транспорт и логистика 2011 – Презентација

Програма на конференцијата

Пријава за учество на конференцијата
Изјава за интерес за B2B средби

Говор: Гвидо Омладич, претседател на групација ера 
Говор: Веле Самак, Министер во Владата на Република Македонија 

Презентации

sava tabak

Покровителот на ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2011 Сава Табак, АД за осигурување е лидер во регионот и членка на групацијата Сава РЕ (Словенија). Сава Табак е долгогодишен партнер на транспортерите и логистичките  компании, со исклучително искуство и експертиза во сите видови на неживотно осигурување.2016   |   2014   |   2012   |   2011


 

Новости