main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

26.05.2014 - 3. САЕМ ЗА ТРАНСПОРТ - ТОВАРНИ ВОЗИЛА   3.  САЕМ ЗА ТРАНСПОРТ - ТОВАРНИ ВОЗИЛА 28.- 31. мај 2014  Во периодот од 28.-31. мај на надворешниот изложбен простор на Скопски саем, на изложбена површина од 2.500м2 ќе се претстават импортерите на товарни и комерцијални возила, компании кои вршат услужни дејности и компании од пратечката индустрија за товарните возила. Превземи ја целата информација2016   |   2014


 

Новости