main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Времетраење:28.05.2014 - 31.05.2014

3. САЕМ ЗА ТРАНСПОРТ-ТОВАРНИ ВОЗИЛА  28.-31. мај 2014

3. Саем за Транспорт-товарни возила ќе се одржи во периодот 28.-31. мај 2014 на надворешниот изложбен простор на Скопски саем. Партнер на манифестацијата е СИЗ Македонија сообраќај-АМЕРИТ. Саемско претставување на надворешниот изложбен простор ќе имаат импортерите на товарни и комерцијални возила, и тоа:

- Volvo

- Scania

- Iveco 

- MAN

- Mercedes Benz

- Schmitz Cargobull

- DAF

- Kogel

- Conforma

Ги покануваме транпсортно-логистичките компании и сите заинтересирани да го посетат саемот.

Работно време на саемот: 10.00-18.00 часот

Влез бесплатен2016   |   2014


 

Новости