main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

14.10.2016 - ТЕХНОМА, ТЕХНОИНВЕНТ и ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА: Најважното случување во нашата држава

Од идната недела – ТЕХНОМА, ТЕХНОИНВЕНТ и ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА: Најважното случување во нашата држава  ИНОВАЦИИТЕ И НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ВО ФОКУСОТ НА ТЕХНОМА 2016  Скопје (13.10.2016) Наредната недела, од 18. до 22. октомври, ќе се одвива Меѓународниот саем ТЕХНОМА 2016 кој веќе 42 години претставува успешен деловен настансп...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости