main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

13.10.2015 - Иновации и нови технологии: Центарот на најважното случување во Скопје од идната недела е Технома 2015!

Иновации и нови технологии: Центарот на најважното случување во Скопје од идната недела е Технома 2015! Скопје (08.10.2015) Повеќе од 185 компании од кои 135 домашни и 50 странски учесници ќе присуствуваат на овогодинешната 41-ва по ред меѓународна саемска манифестација, ТЕХНОМА 2015, која ќе се одржи од 13-ти до 17-ти октомври на Скопски саем. Имено, ...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости