main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

01.10.2014 - ГОЛЕМА ПОНУДА НА ТЕХНОМА 2014: ЕНЕРГЕТИКАТА ОСТАНУВА НАЈГОЛЕМ ПРЕДЗИВИК

ГОЛЕМА ПОНУДА НА ТЕХНОМА 2014:  ЕНЕРГЕТИКАТА ОСТАНУВА НАЈГОЛЕМ ПРЕДЗИВИК Oд 14. до 18. октомври 2014 година на Скопски саем ќе се одржуваат: §  40. Меѓународен саем на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита – ТЕХНОМА 2014 §  15. Меѓународен саем на занаетчиство и мало ...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости