main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Времетраење:01.10.2015 - 04.10.2015

Меѓународен саем за широка потрошувачка

ITF-Agrofood 2015

• агроиндустрија
• земјоделската механизација
• индустријата за пакување и амбалажирање
• опрема за прехранбена индустрија 
• индустрија за производство на вино2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости