main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

 РАБОТНО ВРЕМЕ НА САЕМОТ
 - Работното време за посетители е од 10:00-20:00 часот
 - Работното време на ден 09.05.2018 е до 17:00 часот

РЕДОВНИ ВЛЕЗНИЦИ
 - Редовни влезници за саемот може да се купат во билетарите на главниот влез во ВИП Арена Борис Трајковски.
 - Цената на редовната влезница изнесува 30,00 денари, а за групна организирана посета на ученици влезот е бесплатен.2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости