main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

29.04.2015 - Книгата е луксуз на душата, пишан збор кој ги обединува луѓето. Скопје (29.04.2015), Книгата е луксуз на душата, пишан збор кој ги обединува луѓето. Овогодинешниот Саем на книгата ги обедини сите изложувачи, така што овој саем е со најголема концентрација на книги и автори до сега, како и една од најатрактивните манифестации чиј број на посетители се движи околу 40.000. Превземи ја целата информација2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости