main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

07.04.2014 - "Саемот на Книгата, саем за љубовта кон пишаниот збор"

САЕМ НА КНИГАТА 8. – 14. АПРИЛ 2014   "Саемот на Книгата, саем за љубовта кон пишаниот збор"   Во периодот од 8.-14. април во Метрополис Aрена на изложбена површина од 3.000м2, , повеќе од 70 издавачи ќе се претстават на 26-тиот по ред Саем на книгата 2014. Саемот ќе обезбеди најголема концентрација на дела од домашни и странски ...

Превземи ја целата информација2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости