main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

08.04.2013 - 25-тo јубилејно издание на Саемот на Книгата

25-тo јубилејно издание на Саемот на Книгата Акцијата “Подари книга, подари богатство” поддржана и од Министерството за култура на РМ     “Подари книга, подари богатство” претставува кампања за кревање на свесноста на широката јавност дека книгата може да е подарок за секој повод. Книгата...

Превземи ја целата информација

20.03.2013 - САЕМ НА КНИГАТА 2013 - Соопштение број 1

САЕМ НА КНИГАТА 9. – 15. АПРИЛ 2013   ГОЛЕМА ПОНУДА НА КНИГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС   Во периодот од 9.-15. април во Метрополис Aрена на изложбена површина од 3.000м2 ќе се одржи 25-тиот по ред Саем на книгата 2013 каде на едно место ќе се обезбеди најголема концентрација на дела од домашни и странски автори, современи и класични литерату...

Превземи ја целата информација2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости