main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

 

САЕМ НА КНИГА 2013
  9-15.04.2013 

Работно време: 10:00 - 20:00 часот.
Цена на влезница: 30 ден.
Организирани групни посети: 20 ден. 

 2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости