main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

САЕМ НА КНИГА 2010

22. Meѓунaрoдeн сaeм нa книгaВреметраење:13.04.2010 - 18.04.2010

Book FairМеѓународниот саем на книга и либрографика, претставува водечки настан за поклониците на убавиот збор и една од најпосетените саемски манифестации кај нас.

Во деновите на Саемот, посетителите, освен најновите изданија на домашните и странските издавачки куќи, ги очекуваат бројни промоции, тематски средби и пригодни изложби...

Промоции на излагачи2019   |   2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости