main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Времетраење:05.06.2015 - 14.06.2015

Продажен саем!

Вистинско место да го заштедите Вашето време и пари!

Новиот Скопски  OUTLET саем е место каде можете да најдете сè за Вашиот дом, по намалени OUTLETцени!

Доколку градите, реновирате или преуредувате, ова е вистинското место да го заштедите Вашето време и пари!

Влезот е бесплатен, а следуваат и големи изненадувања за посетителите.2016   |   2015   |   2014   |   2013


 

Новости