main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Времетраење:06.06.2014 - 15.06.2014

Продажен саем!

Вистинско место да го заштедите Вашето време и пари!

Новиот Скопски  OUTLET саем е место каде можете да најдете сè за Вашиот дом, по намалени OUTLETцени!

Доколку градите, реновирате или преуредувате, ова е вистинското место да го заштедите Вашето време и пари!

Влезот е бесплатен, а следуваат и големи изненадувања за посетителите.

 2016   |   2015   |   2014   |   2013


 

Новости