main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

САЕМ НА МЕБЕЛ 2017
21-26.03.2017

 

РАБОТНО ВРЕМЕ 
- Работното време за посетители е од 10:00 до 20:00 часот 
- Работното време на ден 26.03.2017 е до 18:00 часот

 

ЦЕНА НА ВЛЕЗНИЦА: 100 ден2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости