main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

САЕМ НА МЕБЕЛ 2016

22-27.03.2016

Работно време: 10-20 часот

Влезница: 100 ден
Влезница за организирана посета: 50 ден 2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости