main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

24.03.2015 - Започнува МЕБЕЛ 2015, сиот капацитет на Скопски саем е исполнет Започнува МЕБЕЛ 2015, сиот капацитет на Скопски саем е исполнет Сè е подготвено за овогодинешниот Саем за мебел 2015, за прв пат распространет низ 10 саемски хали со над 400 домашни и странски изложувачи Превземи ја целата информација

24.03.2015 - Скопски Саем подготвен за 41–то издание на Саем за Мебел Скопски Саем подготвен за 41–то издание на Саем за Мебел Распространет на 16.000 метри квадратни, со повеќе од 10.000 парчиња мебел, презентирани од над 400 изложувачи низ 10 саемски хали и само една можност да ја добиете Новата Опел Корса се новитетите за претстојниот Саем за мебел, кој ќе се случува од 24 до 29 март на Скопски Саем Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости