main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

24.03.2014 - 40. јубилејно издание на Саем за МЕБЕЛ 2014

40. јубилејно издание на Саем за МЕБЕЛ 2014 За најсреќниот посетител - Фолксваген Ап Саемот за мебел е продажна изложба на која се празнува естетиката, квалитетот и функционалноста на ентериерот. Од година во година оваа саемска манифестација покажува постојан квалитативен и квантитативен раст, а јубилејниот Мебел 2014 кој ќе се одржи од 25. до ...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости