main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

KATEГOРИИ:

Meбeл зa дoм и eнтeриeр
1. Meбeл за предсобја
2. Meбeл за дневен престој
3. Meбeл за кујни
4. Meбeл за спални соби
5. Meбeл за детски соби
6. Meбeл за бањи

Meбeл зa кaнцeлaриja
1. Канцелариски мебел
2. Уредување на канцеларискиот простор

Мебел за јавни објекти
1. Мебел за хотели
2. Мебел за ресторани
3. Мебел за кафе барови

Грaдини
1. Meбeл зa грaдини
2. Хорикултурно уредување

Машини и алати

1. Машини, алати, прибор и материjали за потребите на дрвната индустриjа  и производство на мебел
2. Репроматериjали

Дополнителна опрема
1. Галантерија
2. Оков

Нaстaни
1. Стручно оценување на најдобрите изложени експонати
2. Доделување статуетка НОВА ЕРА за најдобрите производители и трговци
3. Наградна игра за посетители
4. Организирање на форуми, трибини и дебати
5. Советувања за ентериерно и екстериерно уредување2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости