main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

МЕБЕЛ 2013

26-31.03.2013 

Работно време: 10:00 - 20:00 часот.
Работно време на 31 март 2013: 10:00 - 18:00 часот.

Цена на влезница: 100 ден.
 2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости