main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

27.02.2017 - На 28-ми се отвораат вратите на Саем за градежништво и Саем за недвижнини

На 28-ми се отвораат вратите на Саем за градежништво и Саем за недвижнини   Скопје, (24.02.2017) Наредната недела, од 28ми февруари до 04ти март, ќе се одржат 14от Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација и 7отRealExpo - Меѓународен саем на недвижности – саеми кои се од клучна значајност за промоциј...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости