main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

23.02.2016 - 13. САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО - 6. Саем на недвижнини – REALEXPO 13. САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 6. Саем на недвижнини – REALEXPO   НАЈГОЛЕМА ПОНУДА И ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН ИЛИ КУЌА --------------------------------------------------------- САЕМ НА КОМПАНИИ ЗА ГРАДЕЊЕ, РЕНОВИРАЊЕ И ОСОВРЕМЕНУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ  Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости