main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

28.02.2014 - САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 04. - 08.03.2014

САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 04. - 08.03.2014            11.Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација 4. Саем на недвижнини – REALEXPO   ГОЛЕМА ПОНУДА НА СТАНОВИ И ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛИ  Посебните приказни на компаниите ќе се раскажуваа...

Превземи ја целата информација

07.02.2014 - Градежништво 2014: ГОЛЕМА ПОНУДА НА СТАНОВИ И ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛИ САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 04. - 08.03.2014            11.Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација 4. Саем на недвижнини – REALEXPO ГОЛЕМА ПОНУДА НА СТАНОВИ И ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛИ Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости