main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

11. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација

4. Realex - Меѓународен саем на недвижности

Времетраење:04.03.2014 - 08.03.2014

Специјализиран и многу суштински бизнис настан од градежната и архитектонската гранка во Република Македонија и во регионот. 

Место за средби со директни потрошувачи во оваа индустрија. Овој саем кој е еден од најзначајните во Македонија ќе Ви помогне да ги промовирате Вашите новитети, да ги лансирате Вашите производи, да добиете нови корисници и да се запознаете со новите технички достигнувања во областа на градежништвото. Саемот на градежништво ги соединува сите активности во еден комплекс: почнувајќи од планирање до финална изградба.2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости