main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Прес информација

07.03.2013 - 5. Саем на градежништво 2013 - соопштение од 7 март 2013

САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 05. - 09.03.2013 10.    Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација 3. Саем на недвижнини – REALEXPO За време на одржување на Меѓународниот саем Градежништво 2013 и Сaемот на недвижнини RealExpo 2013, денес, на 07.03.2013 во Бизнис салата во Конгресниот центар на Скоп...

Превземи ја целата информација

05.03.2013 - 4. САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 05. - 09.03.2013

САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 05. - 09.03.2013 10.   Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација 3. Саем на недвижнини – REALEXPO На 05.03.2013, во 11.00 часот на Скопски саем се отвори Меѓународниот саем на градежништво 2013 и Саемот на недвижнини - RealExpo 2013. За време на одржувањето на с...

Превземи ја целата информација

04.03.2013 - 3. Десетто издание на најголемиот бизнис настан во областа на градежништвото

Десетто издание на најголемиот бизнис настан во областа на градежништвотоСАЕМ ЗА СИТЕ ШТО ГРАДАТ – КОМПАНИИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦАЕден од најзначајните специјализирани саеми посветени на градежништвото - Меѓународниот саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација ќе се отвори утре, 5. март и ќе  трае до 9. март на Скопски саем. ...

Превземи ја целата информација

26.03.2013 - 2. САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО

  ГОЛЕМА ПОНУДА НА СТАНОВИ И ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ Посебните приказни на компаниите ќе се раскажуваат на едно место и во исто време  – на САЕМОТ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2013 од 5. до 9. март 2013 кога на СКОПСКИ САЕМ ќе се одржува еден од најзначајните специјализирани саеми посветени на градежништвото како успешен модел каде што изложувачи...

Превземи ја целата информација

26.03.2013 - 1. САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО

Посебните приказни на компаниите ќе се раскажуваат на едно место и во исто време  – на САЕМОТ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2013 од 5. до 9. март 2013 кога на СКОПСКИ САЕМ ќе се одржува еден од најзначајните специјализирани саеми посветени на градежништвото. Во рамките на Саемот на градежништво 2013, во Метрополис Арена по трет пат ќе се одржи и Саемот...

Превземи ја целата информација2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости