main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Работно време: 10:00- 19:00 часот.
Цена на влезница: 90 ден.
Цена на влезница за орагнизирани посети: 40 ден.


2018   |   2017   |   2016   |   2015   |   2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости