main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

ФИНЕКСПО 2012

10. Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развојВреметраење:04.12.2012 - 06.12.2012

Finexpo FairКонференција за финансии, деловни можности и економски развој
Програмски активности на Финекспо 2012 2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости