main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

ФИНЕКСПО 2011

9. Меѓународен саем за финансии, деловни можности и економски развој Времетраење:06.12.2011 - 07.12.2011

Finexpo Fair

 

Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развој

Програма на Финекспо 2011

 

 

 

Покровител:

Поддржано од:

  2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости