main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

ФИНЕКСПО 2010

8. Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развојВреметраење:01.12.2010 - 02.12.2010

Finexpo Fair

Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развој

Програмски ктивности2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости