main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

ФИНЕКСПО 2009

7. Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развојВреметраење:09.12.2009 - 11.12.2009

Finexpo FairМеѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развој

Финекспо  - брошура ( 1,11 MB )2014   |   2013   |   2012   |   2011   |   2010   |   2009


 

Новости