main fair
За изложувачи
За посетители
За медиуми
Галерија

Duration:27/11/2014 - 29/11/2014

ВИНСКИ ФЕСТИВАЛ

 • Квалитетно организиран настан кој ја промовира винската култура во земјава и пошироко

 • Фестивал достоен за развој и негување на култот кон виното

 • Зголемување на семејството на вински ентузијасти, љубители на доброто вино и уживателите на    квалитетни и единствени алкохолни пијалоци


УЧЕСНИЦИ

 • Винарски визби

 • Дестилерии

 • Продавници за продажба на производи за винска намена

 • Производители на млечни производи

 • Производители на месо и месни преработки

 • Производители на пекарски производи2014   |   2013   |   2012   |   2011


 

News