main fair
за ЦЕФА
за Скопски Саем
За медиуми
Галерија

На годишниот состанок што ќе се одржи од 12-14 јуни 2014 година на Скопски саем своето учество го потврдија:Очекуваме да го потврдат своето учество и: Нема да земат учество: 

Новости